Vissza a főoldalra

20 évesek lettünk!

Amit érdemes tudnod rólunk

A Mortoff a hazai piac egyik elismert informatikai tanácsadó és szolgáltató vállalkozása. Az IT minden területén professzionális szolgáltatásokat nyújtunk közép- és nagyvállalati ügyfeleink számára a toborzástól, az informatikai tanácsadáson és megoldásokon keresztül, a teljes projektmenedzsmentig.

Küldetésünk, hogy ne csak megértsük a piaci igényeket, hanem innovatív, az igényeken túlmutató megoldásokat szállítsunk a különböző üzletágakban tevékenykedő ügyfeleink számára, legyen szó gyártó, pénzügyi, kiskereskedelmi, telekommunikációs, informatikai, egészségügyi, vagy közszolgáltató vállalatokról.

Legfontosabb értékeink az emberközpontúság, rugalmasság és a fejlődés, melyek számunkra nem csupán jelszavak, hanem mindennapi működésünk meghatározói is. Célunk, hogy Közép-Európa legjobb szakmai közösségévé váljunk, ezért folyamatosan lehetőséget biztosítunk munkatársainknak a szakmai fejlődésre, és ügyfeleink elégedettsége mellett azon is dolgozunk, hogy élmény legyen nálunk dolgozni.

Kiemelkedő pillanataink az elmúlt 20 évből

image/svg+xml
image/svg+xml

Ügyfeleink mondták rólunk

Global Head of R+D, Trumpf

TRUMPF and Mortoff are partners since more than 15 years. With new ways of testing and CAM development we achieved the global market leadership in software for sheet metal together.

Thomas Schneider
Global Head of R+D, Trumpf
CI Engineer, Lear Corporation

„A Mortoff szakképzett csapatának bármikor feltehetünk kérdéseket, mindig rendelkezésre állnak és a legképtelenebbnek tűnő ötleteket is megvalósítják.

Bánffy Laura
CI Engineer, Lear Corporation
Operations Manager, Whale Cloud Technology

A Mortoff magas színvonalú és folyamatos támogatása egy különleges céges együttműködést tesz lehetővé, köszönet érte!

Pongrácz Tibor
Operations Manager, Whale Cloud Technology
System Administrator - Team Leader, Scientific Games

Segítőkész hozzáállás, profizmus ezen erények miatt bármikor szívesen fordulok a MORTOFF Informatikai Tanácsadó és Szolgáltató Kft. kollégáihoz.

Farkas Attila
System Administrator - Team Leader, Scientific Games
IT osztályvezető, Körber Hungária Kft.

A Mortoff csapata rugalmas, jól felkészült és naprakész tudással rendelkező kollégákból áll. Együttműködésünk során igyekeztek maximálisan megérteni a működésünket, az ügyfél igényeket kiszolgálni és megoldásukat a ránk szabni.

Székely Gergely
IT osztályvezető, Körber Hungária Kft.
SAP üzletág igazgató, S&T

Ha egy mondatban kellene meghatároznom ezt, azt mondanám: A Mortoff a magas szintű tudással rendelkező megbízható szakemberek együttese.

Horváth László
SAP üzletág igazgató, S&T
Pénzügyi fejlesztési vezető, Viterra

A Mortoff csapat rátermettsége és agilitása jelentős sikertényezőnek bizonyult az elképzeléseink megvalósításában.

Szóró Bence
Pénzügyi fejlesztési vezető, Viterra
CTO, Corrux

They always provide highly skilled teams in a nearshore model no matter if it is app development, backend architectures, or end-to-end testing.

Andreas Witt
CTO, Corrux
Fejlesztési vezető/igazgató, Generali

Azért szeretek együtt dolgozni a Mortoff-al, mert tudom olyanok kezébe adom a feladatot, mintha elkötelezett és jól képzett belsős kollégákra bíznám azt.
Sőt azt is értik, ha megnehezedik a célhoz vezető út...

Szoboszlai Károly
Fejlesztési vezető/igazgató, Generali

Kívánj nekünk boldog születésnapot!

0
Eddigi jókívánságok száma
Ismerj meg minket!
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.